Servicii de instruire a angajatilor

Privacy & Data Protection a dezvoltat o serie de materiale de instruire a angajatilor care raspund nevoilor specifice ale clientilor in domeniul protectiei datelor personale. Daca atributiile unui post din structura unei companii au in vedere si aspecte ce tin de protectia datelor personale, atunci este importanta cunoasterea prevederilor legale in materia prelucrarii datelor personale precum si impactul asupra responsabilitatilor angajatilor dar si asupra companiei.

Luand parte la unul din seminariile sau cursurile organizate de noi, participantii vor reusi sa dobandeasca acele cunostinte fundamentale si de baza necesare dezvoltarii unei politici si a unor proceduri organizationale la nivelul tuturor departamentelor.

Seminarii privind pretectia datelor personale

Putem organiza grupuri de lucru cu personalul companiei si factorii de decizie din fiecare departament cu responsabilitati in domeniul prelucrarii datelor personale. Aceste tipuri de intalniri sunt recomandate ca si prima etapa in procesul de audit organizational in vederea asigurarii unei intelegeri unitare la nivelul companiei a problematicii si responsabilitatilor privind protectia datelor personale.