Prelucrarea datelor personale prin camere video (CCTV)

Utilizarea unui sistem de supraveghere video este esential pentru companii in foarte multe situatii. Fie ca este vorba despre camere video amplasate in spatii publice fie de camere de securitate in spatii de birouri si cladiri, supravegherea video ridica o serie de aspecte problematice din punct de vedere al respectarii protectiei datelor personale si a dreptului la viata intima si privata a persoanelor. De la modul de amplasare a camerelor video si pana la dezvoltarea unor proceduri pentru prelucrarea si utilizarea imaginilor, legislatia privind protectia datelor personale are o directa aplicare.

DETALII
Eveniment incheiat

Data & Locatia:
5 martie 2014, 15.00 – 17.00
Bucuresti

Cost:
60 lei

”Newsletter” versus SPAM

Comunicatiile SPAM altereaza imaginea celor care le trimit, produc prejudicii financiare severe si au implicatii juridice seminificative asupra companiei daca nu sunt respectate prevederile legale privind protectia datelor personale si comunicarea electronica.

Speakerii de la acest seminar vor oferi informatiile necesare pentru construirea unei campanii de comunicare prin newslettere care respecta normele legale privind protectia datelor personale, care este in concordanta cu regulile aplicabile comunicarii electronice si care creeaza o imagine pozitiva companiei.

DETALII
Eveniment incheiat

 

Data & Locatia:
12 februarie 2014, 15.00 – 17.00
Hotel Golden Tulip
Bucuresti

Cost:
60 lei

Trimite o propunere

Propune un eveniment

Te invitam sa ne transmiti sugestii cu privire la teme de interes si formate de eveniment.

Trimite o propunere