Prezentarile vorbitorilor

Newsletterul si Datele Personale – Nicoleta Rusu

Consimtamanul in cazul comunicarilor prin email – Bogdan Manolea

Tips & Tricks pentru email marketing eficient si legal – Marian Seitan

Prezentarile sustinute in cadrul acestui eveniment sunt disponibile pe platforma SlideShare si pot fi salvate sau distribuite in scop de informare si consultare!

Stiati ca …

  • prin utilizarea newsletterelor se colecteaza date personale, iar compania devine operator de date personale?
  • exista reguli care trebuie respectate pentru ca prelucrarea datelor prin intermediul unui newsletter sa fie conforma cu principiile din domeniul protectiei datelor personale?
  • se aplica si regulile privind protectia vietii private in mediul comunicatiilor electronice?
  • exista o delimitare clara intre newsletter si SPAM?

Comunicatiile SPAM altereaza imaginea celor care le trimit, produc prejudicii financiare severe si au implicatii juridice seminificative asupra companiei daca nu sunt respectate prevederile legale privind protectia datelor personale si comunicarea electronica.

Speakerii de la acest seminar vor oferi informatiile necesare pentru construirea unei campanii de comunicare prin newslettere care respecta normele legale privind protectia datelor personale, care este in concordanta cu regulile aplicabile comunicarii electronice si care creeaza o imagine pozitiva companiei.

Nicoleta Rusu
Nicoleta RusuDirector Privacy & Data Protection SRL

Nicoleta Rusu este consultant in domeniul protectiei datelor personale cu o experienta de peste 7 ani. Si-a inceput activitatea in anul 2006 in cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), apoi in anul 2011 a pus bazele propriei firme de consultanta, oferind o gama vasta de servicii specializate in managementul datelor personale precum: audit, consultanta, instruire si obtinerea de autorizatii.

Marian Seitan
Marian SeitanPresedinte ARMAD

Marian Seitan este Presedinte al Asociatiei Romane de Marketing Direct si Director General al Grupului Mediapost Hit Mail, cel mai mare grup de marketing direct din Romania. Este absolvent al Facultatii de Relatii Internationale al ASE Bucuresti si a fondat in 1997 compania Hit Mail fiind unul dintre pionierii marketingului direct din Romania. Sub conducerea sa, Hit Mail a lansat an dupa an noi instrumente de marketing direct si a devenit o veritabila scoala de marketing in Romania.

Bogdan Manolea
Bogdan ManoleaDirector Executiv ApTI

Bogdan Manolea este Director Executiv al Asociatiei pentru Tehnologie si Internet – ApTI. De profesie jurist este interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informatiilor, proprietate intelectuala/industriala insa si de orice domeniu implicand dreptul, Internetul si atitudinea civica. Autor a peste 100 de prezentari si articole pe teme legate de Drept si Tehnologia Informatiei (comert electronic, semnatura electronica, nume de domenii, jurisdictie si Internet, dreptul la viata privata, etc.) sustinute la evenimente nationale si internationale.

Eveniment incheiat

 

Data:
Miercuri, 12 februarie 2014,
15.00 – 17.00

Pret:
60 lei (TVA inclus)

Locatia:
Hotel Golden Tulip Time
Bdul. Decebal nr.19, Bucuresti

Persoana de contact:
Octavian Rusu
octavian.rusu@pdpconsulting.ro,
0742 127 721

Organizatori