Nicoleta Rusu
Nicoleta RusuDirector General si Fondator

Daca expertiza si cunostintele mele in domeniu va vor convinge sa lucram impreuna, promisiunea mea este de a va oferi un pachet de servicii de cea mai buna calitate si in conditii de deplina confidentialitate.

Scurta biografie

Am inceput activitatea in domeniul protectiei datelor personale in anul 2006 in cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), unde am deținut atat functii de executie de specialitate, inclusiv de specialitate juridica, cat si functii de conducere a unor servicii sau birouri.

Începand cu anul 2011 am decis sa ma dedic pietei de consultanta in materia datelor personale si am pus bazele propriei firme de consultanta, oferind o gama vasta de servicii specializate precum audit organizational, consultanta in managementul datelor personale, instruire de personal si obtinerea de autorizatii si notificari.

Am participat atat la nivel national cat si european in calitate de speaker sau membru la diferite grupuri de lucru privind protectia datelor personale in  domenii precum: datele biometrice, date genetice, campanii de marketing direct, e-government sau Conventia Schengen.

Sunt absolventa a facultatii de drept, vorbesc fluent limba engleza si franceza si pot cu usurinta sa sustin o conversatie in germana si spaniola.